Opis
Przeznaczenie
- duże sklepy
- supermarkety
- catering
- gastronomia
- zakłady zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
Prezentacja wilka wraz z modułem kotleciarki
Zalety
- idealny do mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków i gotowanych warzyw.
- gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej,
- wyposażony w nóż samoostrzący,
- wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowalnej gardzieli z zestawem tnącym,
- możliwość wyboru urządzenia z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek: 4,5 mm. 6mm, 8mm.
- niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej.
- przeznaczony do pracy ciągłej,
- łatwy w utrzymaniu czystości.
Do pobrania:
Zasilanie: | 230V/50Hz, 1 faza |
---|---|
Moc: | 1000 W |
Wymiary gabarytowe: | 515 x 255 x 405(H) mm |
Rozstaw nóżek: | 360 x 210 mm |
Wydajność: | do 200 kg/h |
Obroty ślimaka: | 80 obr./min. |
Średnica sitka: | 82 mm |
Poziom hałasu: | ≤ 75dB |
Waga (ciężar netto): | 26 kg |
Posiadasz już to urządzenie? – Kup u nas części zamienne maga lub zamów serwis swojego urządzenia.