Skip to main content

W krakowskim Centrum Wystawowym EXPO od wczoraj twają trzydniowe targi branży gastronomicznej. Impreza tematycznie składa się z trzech dopełniających się nawzajem dziedzin, odpowiadających nazwie wydarzenia „HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO 2016”.

Korzystając z okazji, również pojawiliśmy się na tej imprezie, aby trzymając „rękę na pulsie” być na bieżąco z ofertą naszych dostawców, jak i ich konkurencji.

W pierwszej kolejności odwiedziliśmy stanowisko naszego wieloletniego Partnera – firmy Ma-Ga. Specjalnie dla Klientów zainteresowanych wprowadzonymi w tym roku wysoko wydajnymi urządzeniami, poniżej prezentujemy filmy prezentujące łatwość przygotowania ich do pracy.

Stoisko firmy Ma-Ga na Targach - Krajalnice, wilki, kotleciarki
Na pierwszym filmie widać, jak sprawnie można przygotować wilk Ma-Ga WM22 U3 do pracy. Złożenie wszystkich części zespołu rozdrabniającego typu unger, włożenie go do gardzieli i zamontowanie całości na korpusie urządzenia zajmuje mniej niż minutę.

Kolejny film przedstawia łatwość, z jaką można przygotować do pracy inne urządzenie o zwiększonej wydajności kotleciarkę KM43, jak i zdemontować rozdrabniający system noży po skończonej pracy:

Na Targach odwiedziliśmy również stoisko producenta systemów fiskalnych – Novitus. Prezentuje on swój system do obsługi restauracji i innych obiektów gastronomicznych, składający się z oprogramowania SOGA oraz urządzeń: POS, drukarek zamówień, monitorów digital signage, itp.

Novitus SOGA system restauracje 1

Novitus SOGA system restauracje 2

Novitus SOGA system restauracje 3

Targi trwają do 18 listopada, dlatego jeśli ktoś chciałby zapoznać sie z najnowszymi trendami oraz technologiami w branży gastronomicznej, do jutra ma jeszcze okazję odwiedzić stoiska wystawowe.