Opis
Przeznaczenie
- restauracje i placówki zbiorowego żywienia
- catering
- zakłady gastronomiczne
- zakłady przetwórstwa żywności
- sklepy mięsne
- markety
Prezentacja wilka Ma-Ga wraz z modułem kotleciarki
Zalety
- wysoka jakość przetwarzania mięsa
- łatwa i szybka wymiana modułu
- kompatybilna z modułami do mielenia mięsa stosowanymi w Wilkach
- cicha przekładnia olejowa
- tania eksploatacja
- duża niezawodność użytkowa
- komfort obsługi i wysokie bezpieczeństwo pracy
- funkcjonalna i wygodna w obsłudze dzięki zastosowaniu podwyższającej podstawy pod napęd
- zapewniająca podniesienie walorów smakowych przetwarzanego mięsa
- zasilanie jednofazowe 230 V
- wysokie położenie otworu wlotowego steakera zabezpieczające przed dotknięciem obracających się noży na wałkach
- polerowana obudowa ze stali nierdzewnej o regularnych kształtach ułatwiająca utrzymanie stekera w czystości
- wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej gwarantujących precyzyjne nacinanie mięsa
- spiralne rozlokowanie ostrzy na wałkach obrotowych umożliwiające uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania mięsa
- idealna do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania po czym pakowania próżniowego
Zasilanie: | 230V50Hz 1 faza |
---|---|
Moc: | 750W |
Wymiary gabarytowe: | 643x300x458(H)mm |
Rozstaw nóżek: | 353x300mm |
Obroty ślimaka: | 140obr/min |
Poziom hałasu: | <75dB |
Waga (ciężar netto): | 22kg |
Posiadasz już to urządzenie? – Kup u nas części zamienne maga lub zamów serwis swojego urządzenia.