Opis
Przeznaczenie
- zakłady zbiorowego żywienia
- zakłady gastronomiczne
- przetwórstwo żywności
- catering
Zalety
- profesjonalne urządzenie do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa
- przeznaczona do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na prawdziwe polskie kotlety.
- wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych segmentów ugniatających wykonanych ze stali nierdzewnej
- duża wydajność użytkowa – skuteczne ugniatanie już w pierwszym cyklu ugniatania
- otwór wlotowy dostosowany do pracy z dużymi porcjami surowca ( do 25mm)
- znakomita do zastosowania w gastronomii, restauracjach, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego
- prosty demontaż i łatwe czyszczenia
- łatwa i szybka wymiana modułu rozgniatającego
- tania eksploatacja
- duża niezawodność użytkowa
- wysokie bezpieczeństwo pracy
- odpowiednia wysokość wylotu gwarantująca wysoki komfort użytkowania
- zasilanie jednofazowe 230V.
| Zasilanie: | 230V 50Hz 1 faza |
|---|---|
| Waga: | 27kg |
| Moc: | 750W |
| Wymiary gabarytowe: | 650x244x400(H)mm |
| Rozstaw nóżek: | 377x244mm |
| Poziom hałasu: | <75dB |
| stopień ochrony: | IP33 |
| obroty wałków nacinających: | 150 obr/min |





