Kotleciarka do mięsa Ma-Ga KM20

4419,00  (5435,37  brutto)

Nowość w naszej ofercie! Profesjonalne urządzenie do ugniatania i zmiękczania mięsa.

Opis

Przeznaczenie

  • zakłady zbiorowego żywienia
  • zakłady gastronomiczne
  • przetwórstwo żywności
  • catering

Zalety

  • profesjonalne urządzenie do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa
  • przeznaczona do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na prawdziwe polskie kotlety.
  • wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych segmentów ugniatających wykonanych ze stali nierdzewnej
  • duża wydajność użytkowa – skuteczne ugniatanie już w pierwszym cyklu ugniatania
  • otwór wlotowy dostosowany do pracy z dużymi porcjami surowca ( do 25mm)
  • znakomita do zastosowania w gastronomii, restauracjach, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego
  • prosty demontaż i łatwe czyszczenia
  • łatwa i szybka wymiana modułu rozgniatającego
  • tania eksploatacja
  • duża niezawodność użytkowa
  • wysokie bezpieczeństwo pracy
  • odpowiednia wysokość wylotu gwarantująca wysoki komfort użytkowania
  • zasilanie jednofazowe 230V.

 

Zasilanie: 230V 50Hz 1 faza
Waga: 27kg
Moc: 750W
Wymiary gabarytowe: 650x244x400(H)mm
Rozstaw nóżek: 377x244mm
Poziom hałasu: <75dB
stopień ochrony: IP33
obroty wałków nacinających: 150 obr/min