Opis
Przeznaczenie
- duże sklepy
- supermarkety
- catering
- gastronomia
- zakłady zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego.
Zalety
- łatwy demontaż elementów wymagających częstego mycia
- urządzenie dopuszczone do sprzedaży przez akredytowane laboratorium badawcze jego konstrukcja jest zgodna z europejskimi wytycznymi dotyczącymi konstrukcji maszyn.
- wysoka wydajność 350kg mięsa /h
- dwa rodzaje wkładów tnących:
- unger: szarpak +2 sitka
- enterprise: szarpak + nóż + sitko
- niewielkie gabaryty
| Poziom hałasu: | 68dbA |
|---|---|
| stopień ochrony: | IP45 |
| powierzchnia ustawienia: | (BxT)305x215mm |
| wydajność przepływu produktu : | ok.350kg |
| pojemnośc szalki nakładania produktu: | większa 13,5l, mniejsza 8,3l |
| średnica otworu wlotowego: | 52mm |
| odległość pomiędzy otworem wlotowym i ślimakiem transportującym: | 120mm |
| Masa własna brutto: | bez wkładek:36,5 kg z wkładkami45kg |
| zakres temperatur: | -10 do +40 st. C |







