Obróbka mięsa

W naszej ofercie znajdziecie Państwo profesjonalne urządzenia do obróbki mięsa – piły do cięcia mięsa oraz steakery czołowych producentów: firmy Ma-Ga i Bizerba.

Piła do mięsa to urządzenie przeznaczone do użytku w sklepach, mniejszych zakładach przemysłowych, dużych kuchniach i zakładach gastronomicznych. Zaletą tych maszyn jest wysoki standard bezpieczeństwa i to, że w całości wykonane są ze stali nierdzewnej. Piły są przeznaczone do cięcia zarówno zamrożonego jak i surowego mięsa z kośćmi, ryb oraz drobiu. Urządzenia te spełniają najwyższe normy higieny a precyzyjne prowadzenie taśmy tnącej umożliwia perfekcyjne cięcie. W samym użytkowaniu klient z pewnością doceni łatwość przygotowania maszyny do czyszczenia.

Steaker do mięsa, inaczej skruszacz do mięsa (kotleciarka) to urządzenie zaprojektowane do zastosowań profesjonalnych służące do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości tj. kotletów, filetów, steków, bitek itp. Eliminuje konieczność ręcznego rozbijania mięsa tłuczkiem przed jego smażeniem, grilowaniem lub marynowaniem.
Urządzenia takie zmiękczają, nacinają lub tną w paski mięso nie obniżając przy tym wartości przygotowywanych posiłków i nie powodują wypływu naturalnych soków z mięsa. Steakery to urządzenia idealnie nadające się dla sklepów masarskich, firm cateringowych, stołówek, dużych restauracji itp.

Potrzebujesz szczegółowej oferty lub dodatkowych informacji, zadzwoń do nas – tel. 12 634 05 44.