Prasa do mięsa KOT-4 / 400V/50Hz

Służy do wysokowydajnego rozbijania kawałków różnego rodzaju mięs na plastry o jednakowej grubości od 0,5 do 30 mm

Opis

Przeznaczenie

  • przemysł mięsny
  • gastronomia
  • catering

Zalety MAGA – KOT

Najbardziej nowatorskim z naszych urządzeń jest kotleciarka MAGA – KOT. Znajduje ona zastosowanie w przemyśle mięsnym, gastronomii i cateringu. Służy do wysokowydajnego rozbijania kawałków różnego rodzaju mięs na plastry o jednakowej grubości od 0,5 do 30 mm. Rozbijanie kotletów przy użyciu naszej prasowalnicy do mięsa jest czynnością szybką i prostą. Specjalna budowa talerza i tacy gwarantuje zachowanie soczystości mięsa po rozbiciu. Łatwe zdejmowanie i możliwość mycia w zmywarce gwarantują pełną higienę.

  • wydajność do 800 cykli/godzinę
  • zachowanie świeżości i wagi rozbijanego mięsa
  • niepodważalna kruchość i soczystość
  • płynna i precyzyjna regulacja grubości rozbijanego mięsa od 0,5 do 30 mm
  • możliwość ustawienia na stole lub dedykowanym stojaku
  • automatyczne uruchamianie maszyny podczas wsuwania tacki w procesie rozbijania
  • 400x50Hz 3 fazy
  • Precyzja wykonania – montaż oraz wszystkie części wyprodukowane zostały w Polsce w naszym zakładzie produkcyjnym zlokalizowanym w Wielkopolsce

 

Wyposażenie

 

  • Dedykowany stojak cena 650,00 zł netto

 

Warunki handlowe:

 

  • 12 miesięczną gwarancję.
  • Realizacja zamówienia od wpłacenia środków od 2-3 tygodni
  • przedpłata 100%