Opis
Przeznaczenie
- przemysł mięsny
- gastronomia
- catering
Zalety MAGA – KOT
Najbardziej nowatorskim z naszych urządzeń jest kotleciarka MAGA – KOT. Znajduje ona zastosowanie w przemyśle mięsnym, gastronomii i cateringu. Służy do wysokowydajnego rozbijania kawałków różnego rodzaju mięs na plastry o jednakowej grubości od 0,5 do 30 mm. Rozbijanie kotletów przy użyciu naszej prasowalnicy do mięsa jest czynnością szybką i prostą. Specjalna budowa talerza i tacy gwarantuje zachowanie soczystości mięsa po rozbiciu. Łatwe zdejmowanie i możliwość mycia w zmywarce gwarantują pełną higienę.
- wydajność do 800 cykli/godzinę
- zachowanie świeżości i wagi rozbijanego mięsa
- niepodważalna kruchość i soczystość
- płynna i precyzyjna regulacja grubości rozbijanego mięsa od 0,5 do 30 mm
- możliwość ustawienia na stole lub dedykowanym stojaku
- automatyczne uruchamianie maszyny podczas wsuwania tacki w procesie rozbijania
- 400x50Hz 3 fazy
- Precyzja wykonania – montaż oraz wszystkie części wyprodukowane zostały w Polsce w naszym zakładzie produkcyjnym zlokalizowanym w Wielkopolsce
Wyposażenie
- Dedykowany stojak cena 650,00 zł netto
Warunki handlowe:
- 12 miesięczną gwarancję.
- Realizacja zamówienia od wpłacenia środków od 2-3 tygodni
- przedpłata 100%