Opis
Przeznaczenie
- sklepy
- gastronomia
Zalety
„Wilk” do mięsa WM12 jest profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania mięsa. Maszyna
została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości. Zastosowanie
polerowanej obudowy o regularnych kształtach sprawia, że urządzenie jest bardzo
łatwe w czyszczeniu. Rozwiązanie techniczne napędu w postaci stalowej przekładni zębatej
wypełnionej smarem półpłynnym daje dużą żywotność przekładni oraz redukuje hałas.
Konstrukcja „Wilka” pozwala również wykorzystywać
go do pracy ciągłej.
Zalety:
- Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze
stali nierdzewnej. Obudowa ślimaka również wykonana
ze stali nierdzewnej. - Sitko, nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej.
- Łatwa w demontażu obudowa ślimaka wraz
z zestawem tnącym, - Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia,
- Stalowa przekładnia zębata smarowana smarem
półpłynnym, - Dostępne rozmiary sitek — 3, 4, 6, 8mm,
- Możliwość pracy ciągłej
- dostosowany do współpracy z modułem kotleciarki mK27