Wilk do mielenia mięsa Ma-Ga WM12

3825,00  (4704,75  brutto)

Profesjonalne urządzenie przeznaczone do rozdrabniania mięsa w trybie pracy ciągłej.

Opis

Przeznaczenie

  • sklepy
  • gastronomia

Zalety

„Wilk” do mięsa WM12 jest profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania mięsa. Maszyna
została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości. Zastosowanie
polerowanej obudowy o regularnych kształtach sprawia, że urządzenie jest bardzo
łatwe w czyszczeniu. Rozwiązanie techniczne napędu w postaci stalowej przekładni zębatej
wypełnionej smarem półpłynnym daje dużą żywotność przekładni oraz redukuje hałas.
Konstrukcja „Wilka” pozwala również wykorzystywać
go do pracy ciągłej.

Zalety:

  • Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze
    stali nierdzewnej. Obudowa ślimaka również wykonana
    ze stali nierdzewnej.
  • Sitko, nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej.
  • Łatwa w demontażu obudowa ślimaka wraz
    z zestawem tnącym,
  • Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia,
  • Stalowa przekładnia zębata smarowana smarem
    półpłynnym,
  • Dostępne rozmiary sitek — 3, 4, 6, 8mm,
  • Możliwość pracy ciągłej
  • dostosowany do współpracy z modułem kotleciarki mK27