Opis
Przeznaczenie
- małe placówki zbiorowego żywienia tj: żłobki, przedszkola, szkoły
- caternig
- hotele
- stołówki
- pizzerie
- bary szybkiej obsługi
Zalety
• idealna do krojenia wędlin twardych, miękkich i suchych
• zaprojektowana do zastosowania w małych placówkach zbiorowego żywienia (żłobki, przedszkola, szkoły), cateringu, hotelach, stołówkach, pizzeriach, oraz barach szybkiej obsługi
• innowacyjna konstrukcja z podwieszanym systemem prowadnicy stołu
• dociskacz produktu zespolony z raczką stołu
• nowatorskie rozwiazanie mocowania pokrywy noża
• posiada dużą przestrzeń dla odbioru krojonego produktu
• mała, lekka krajalnica zajmująca niedużą powierzchnie użytkową
• łatwa w przenoszeniu, przesunięciu i podnoszeniu
• wyposażona w opcjonalną ostrzarkę noża
• prosta i łatwa w obsłudze
• łatwa w utrzymaniu czystosci
• pochył stołu podawczego 25°
• wymiary stołu podawczego 200 x 200mm
• grubość krojonego plastra 0 – 8mm
• zasilanie 230V i 50Hz, moc silnika 120W
Zasilanie: | 230V 50Hz 1 faza |
---|---|
Waga: | 17kg netto, 20kg brutto |
Moc: | 120W |
Średnica noża: | 250mm |
Wymiary gabarytowe: | 511x423x400(h)mm |
Rozstaw nóżek: | 496x263mm |
Poziom hałasu: | <54dB |
Grubość krojenia plastra: | 0-10mm regulacja płynna |
max. wymiar krojenia: | 160mm długość, wysokość jest uzależniona od długości, max.100mm |